Tribuna
PNL
Cinci profesori ULBS, numiţi "Profesori Bologna"
Andra MARINESCU
3813 vizualizari
Cinci profesori ULBS, numiţi
Cinci profesori ai Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu au fost premiaţi în cadrul ediţiei de anul acesta a Galei "Profesorului Bologna".

Cea de-a şaptea ediţie a Galei Profesorului Bologna, ce a avut loc pe 10 mai, la Aca­demia de Ştiinţe Economice din Bucureşti, a urcat pe scenă cinci cadre didactice ale ULBS. Vorbim aici despre prof. univ. dr. ing. Lucian Vinţan, conf. univ. dr. ing. Adrian Pascu şi lector univ. dr. Radu Creţulescu, de la Facultatea de Inginerie, prof. univ. dr. Ioan Ică jr., de la Facultatea de Teologie, şi lector univ. dr. Dumitru Troancă, de la Facultatea de Ştiinţe Econo­mice. Aceştia au primit titlu de "Profesor Bologna". Din peste 700 de cadre didactice universitare nominalizate, numai 108 au primit acestă distincţie.
Gala “Profesorului Bologna” este un proiect de tradiţie al ANOSR, ce are drept scop îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România, prin premierea şi promovarea acelor profesori care formează generaţii şi care reprezintă adevărate valori şi modele pentru studenţii lor.


comentarii
1 comentarii

Cum castiga cei de la inginerie premiul de profesor Bologna, hopa topa, scrie in presa. Cand castigau de la alte facultati, nimic. Rusine voua!
student observator
16.05.2014 14:41
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica