Tribuna
PNL
Cinci persoane implicate într-un accident în zona Extaz, în Şelimbăr
Cinci persoane implicate într-un accident în zona Extaz, în Şelimbăr
Cinci persoane, între care doi copii sub vârsta de 2 ani, au fost implicate într-un accident, sâmbătă, pe DN 1, în zona Extaz, din Şelimbăr. O singură persoană, respectiv un bărbat de 44 de ani, a ajuns la Spital.

 

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme.

„Au fost examinate trei persoane, doi adulţi şi un copil de 2 ani şi 7 luni. Mama fetiţei, în vârstă de 32 de ani prezintă o contuzie stern, iar fetiţa un TCC minor. Bărbatul examinat în vârstă de 44 ani a prezentat un traumatism de torace anterior. Mama şi fetiţa au refuzat transportul la spital. În accident au mai fost implicate două persoane, un bărbat 34 ani si o fetiţă de 1 an si 7 luni, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul de 44 ani a fost transportat la UPU pentru investigaţii suplimentare”, au transmis reprezentanţii Ambulanţei Sibiu.

Potrivit cercetărilor poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs din cauza unui şofer de 34 de ani, care circula dinspre Şelimbăr, care nu a acordat prioritate.

„Un şofer de 34 de ani, din Şelimbăr, care circula dinspre Şelimbăr, la intersecţia cu DN 1 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism (condus de un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Porumbacu de Sus) care circula pe drumul naţional, spre municipiul Sibiu, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier a fost uşor rănit şoferul de 44 de ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia