Tribuna
PNL
Ceremonia de acordare a primului grad de ofiţer pentru absolvenţii Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, promoţia "General Ioan Emanoil Florescu"
Adrian POPESCU
689 vizualizari
Ceremonia de acordare a primului grad de ofiţer pentru absolvenţii Academiei Forţelor Terestre

Astăzi, 31 iulie, începând cu ora 11.00, în incinta Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu", se va desfăşura ceremonia militară de acordare a primului grad de ofiţer absolvenţilor instituţiei noastre şcolarizaţi pentru Ministerul Apărării Naţionale, promoţia 2020.

Promoţia, care poartă numele onorific "General Ioan Emanoil Florescu", este compusă din 237 de absolvenţi (43 de fete şi 194 băieţi), pregătiţi pentru a încadra funcţii în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Justiţie, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Informaţii Externe.

La ceremonie vor participa cei 198 de absolvenţi şcolarizaţi pentru Ministerul Apărării Naţionale.  Desfăşurarea activităţii a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare socială. În urmă cu două zile,  aceşti tineri au plantat un stejar, simbol al protecţiei, puterii şi durabilităţii. "Plantarea copacului promoţiei reprezintă pentru noi ultima activitate împreună, ce încununează sfârşitul unei perioade în care ne-am format ca ofiţeri. Am ales stejarul, deoarece el reprezintă rezilienţa noastră, care, în timp, va fi un exemplu pentru cadeţii care vor păşi pe urmele noastre. Tabăra Daia rămâne pentru noi locul în care ne-am instruit şi am legat relaţii strânse bazate pe camaraderie. O mulţime de amintiri ne leagă de acest loc care ne-a forţat să ne depăşim limitele" a mărturisit sd.plt.adj. Livia Nicoleta Bârsan.

comentarii
1 comentarii

Sa fie carne de tun!
Om
31.07.2020 11:29
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia