FITS 2024
Tribuna
Centru Cultural - Educaţional pentru copiii din Săcădate
Dan FRÂNCU
916 vizualizari
Centru Cultural - Educaţional pentru copiii din Săcădate
Nu peste foarte mult timp, copiii din satul Săcădate vor avea la dispoziţie un spaţiu unde vor putea participa la diverse activităţi cultural- educative şi sportive. Amenajarea viitorului Centru Cultural - Educaţional Săcădate va începe zilele acestea şi se va desfăşura pe perioada vacanţei de vară.

 

 

Iniţiativa amenajării acestui spaţiu destinat copiilor din sat aparţine Asociaţiei Vatra Satului Săcădate şi vine în com­pletarea proiectelor "O bibliotecă pentru copiii din Săcădate" şi "Teren multifuncţional de sport", finalizate anii trecuţi.

Practic, într-un corp de clădire ce aparţine Şcolii Primare Săcădate (structură şcolară a Şcolii Gimnaziale Avrig), Asociaţia Vatra Satului Săcădate doreşte să amenajeze o sală pentru activităţi sportive şi repetiţii pentru cercurile de dans (la parter), o sală pentru organizarea şi desfăşurarea de activităţi diverse (cursuri IT, desen, pictură etc) şi o sală pentru depozitarea mate­rialelor necesare desfăşurării activităţilor cultural - educative (ambele, la etajul imo­bilului). Efectuarea lucrărilor de amenajare propuse de ONG-ul din Săcădate a fost avizată de conducerea Şcolii Gimnaziale Avrig, cu condiţia ca acestea să se desfă­şoare până la începerea viitorului an şcolar. De asemenea, conducerea şcolii a menţio­nat în aviz că toate activităţile ulterioare acţiunii de renovare şi amenajare a spaţiilor trebuie să fie anunţate în scris, cu program de funcţionare şi utilizare a spaţiilor, pentru menţinerea securităţii şi siguranţei în Şcoala Primară Săcădate. Un acord similar a dat şi Consiliul Local al oraşului Avrig, printr-o hotărâre adoptată în cadrul ultimei şedinţe ordinare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica