Tribuna
PNL
Cea de-a IX-a ediţie a Conferinţei Medicilor Rezidenţi Pneumologi, în wekeend, la Sibiu
Liuba STARII
772 vizualizari
Cea de-a IX-a ediţie a Conferinţei Medicilor Rezidenţi Pneumologi, în wekeend, la Sibiu
Societatea Română de Pneumologie îi invită pe tinerii medici pneumologi la cea de-a IX-a ediţie a Conferinţei Medicilor Rezidenţi Pneumologi, care va avea loc în perioada 13-14 decembrie 2019, la Hotel "Golden Tulip” din Sibiu.

La fel ca la precedentele ediţii, cele mai interesante 40 de lucrări originale: cazuri clinice sau lucrări de cercetare vor fi selecţionate de către comitetul ştiinţific al conferinţei, iar autorii lucrărilor beneficiază de participare gratuită la Conferinţa Medicilor Rezidenţi Pneumologi 2019.

“Manifestarea îşi propune să le asigure tinerilor medici pneumologi cadrul necesar pentru a-şi expune activitatea clinică, respectiv de cercetare şi pentru a discuta concret problemele şi aspectele practice ale specialităţii. Participarea la acest eveniment cu tradiţie le oferă rezidenţilor prilejul de a-şi îmbunătăţi nivelul de cunoştinţe în domeniul  de activitate şi de a interacţiona cu experţi recunoscuţi pe plan naţional – seniori ai pneumologiei româneşti”, spun organizatorii.
Pentru înscrieri, trebuie să accesaţi formularul online: https://congres-pneumologie.ro/inscrieri/

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia