Tribuna
AFF
Ce înseamnă tipster profesionist?
Ce înseamnă tipster profesionist?

Pariorii amatori, dar şi cei profesionişti pot avea câştiguri mai bune dacă ţin cont de sfaturile unui tipster profesionist. Un tipster profesionist are experienţă suficientă în pariuri, minim 7 ani, analizează meciuri, statistici, cunoaşte foarte bine care sunt echipele favorite, ce evoluţii au, când e mai bine să pariezi şi pe ce.

 

Tipserii profesioniști ajută alți pariori să înregistreze câștiguri

Tipsterii profesionişti îşi fac publice ponturile, pronosticurile şi în acest fel îi ajută pe cei care vor să aibă pariuri câştigătoare mai uşor şi mai simplu. Ratele de câştig atinse de către un tipster profesionist depăşesc 50% în general, tipsterii profesionişti obţin constant venituri din pariuri, nu pariază ocazinonal şi au noroc în anumite situaţii, în altele nu.

Toţi tipsterii profesionişti aleg să se specializeze pe un anumit sport, îl cunosc foarte bine şi pot paria fără probleme pe orice fel de meci şi competiţie, mergând de multe ori la sigur. Tipsterul profesionist este transparent în tot ce face, îşi asumă şi pariurile necâştigătoare, ponturile care nu aduc câştiguri, expune statisticile biletelor oferite, nu cere bani pentru ponturile lui. Aceștia aleg să joace la mai multe case prin prisma ofertelor și cotelor diferite, astfel Betfair bonus poate fi o soluție și pentru tine.

Tipsterul profesionist e omul care se dedică total sportului favorit, pe care pariază, care are şi un discurs convingător, bazat pe cifre, statistici, pe documentare solidă. Toate pronosticurile, ponturile prezentate pe site-uri sunt asumate şi sunt oferite fără a se ascunde niciun fel de eşec survenit în trecut.

 

Ce-l recomandă pe tipsterul profesionist?

Un tipster profesionist va avea şi studii legate de pariere, poate va fi specializat în probabilităţi, în statistică şi va şti foarte bine cum să se folosească de cote şi de cifre ca să înţeleagă mai bine pariurile şi să aibă cât mai multe ponturi câştigătoare. Alege strategiile cele mai bune după ce le-a testat aproape pe toate suficient de mult cât să poată câştiga şi atunci când toată lumea crede că va pierde.

De fiecare dată tipsterii profesionişti recomandă chiar şi sumele de pariat în funcţie de cote şi statistici, opiniile lor sunt respectate, se ţine cont de ele mereu. Pot fi independenţi sau pot face dintr-o echipă care te ajută cu parierea.

Şi încă un lucru important: un tipster profesionist a fost la început un parior profesionist, care s-a dezvoltat şi a ajuns la performanţe peste medie, aşa că poate să îi ajute şi pe alţii să ajungă cel puţin la performanţele sale.

Acestea ar fi, pe scurt, sensurile şi înţelesul cuvântului tipster profesionist. Tipsterii sunt oameni de încredere care merită ascultaţi şi urmăriţi dacă vrei să ai câştiguri rotunjite rapid. Cu toate acestea, nu fiecare pont transmis pe tipser va fi 100% sigur. Pariurile sportive sunt influențate în mod direct de evoluțiile sportivilor, iar dacă aceștia au o zi slabă, biletul tău poate deveni pierzător indiferent de numele echipelor pe care ai pariat.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA