Tribuna
Cât costă mesele pentru oaspeţii Primăriei oraşului Tălmaciu
Dan FRÂNCU
967 vizualizari
Cât costă mesele pentru oaspeţii Primăriei oraşului Tălmaciu

 

În cadrul şedinţei ordinare desfăşurată la finalul lunii trecute, Consiliul Local al oraşului Tălmaciu a adoptat şi Hotărârea nr. 115/2021, referitoare la stabilirea limitelor maxime în cadrul cărora se pot aproba şi efectua cheltueili pentru acţiuni de protocol la nivelul Primăriei oraşului Tălmaciu.

Astfel, conform anexei ce însoţeşte hotărârea legislativului local, atunci când primeşte delegaţii oficiale, primarul oraşului poate cheltui până la 90 de lei/persoană pentru organizarea de mese oficiale (dineuri, dejunuri). Tot pentru acelaşi fel de delegaţii, cheltuiala aferentă organizării unui cocktail sau a unei recepţii se poate ridica până la 25 de lei/persoană, iar pentru sucurile, apa, cafeaua sau alte trataţii oferite în tmpul conferinţelor sau şedinţelor oficiale, se poate cheltui suma maximă de 20 lei/persoană.

În cazul delegaţiilor străine care vizitează oraşul pe cheltuiala părţii române, pentru acoperirea cheltuielilor zilnice de masă, primarul oraşului Tălmaciu poate cheltui maxim 105 lei/persoană. Delegaţiile cu acest statut pot primi din partea edilului şef un cadou a cărui valoare nu poate depăşi 400 de lei. În cazul în care este necesară prezenţa unui translator, pentru mijlocirea conversaţiei dintre membri delegaţiei străine şi oficialităţile locale, suma alocată din bugetul local pentru plata acestuia este de maxim 30 lei/oră. O altă cheltuială ce poate fi efectuată din bugetul local al oraşului Tălmaciu pentru servicii oferite delegaţiilor străine, este cea de organizare a vizitelor la diverse obiective turistice, în acest scop putând fi cheltuită suma de 50 lei/persoană.

O altă categorie de cheltuieli prevăzută în anexa hotărârii legislativului local din Tălmaciu, este cea pentru asigurarea mesei şi a cazării însoţitorilor delegaţiilor oficiale din străinătate (de exemplu, şoferii). Pentru această categorie, suma ce poate fi cheltuită din visteria oraşului Tălmaciu este de 50 lei/persoană/zi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia