Tribuna
Câştigătorii Olimpiadei Naţionale de Religie, premiaţi de ULBS
Câştigătorii Olimpiadei Naţionale de Religie, premiaţi de ULBS

Etapa naţională a Olimpiadei de Religie Ortodoxă, secţiunea pentru licee a avut loc în perioada 27 aprilie - 1 mai, la Sibiu.
Evenimentul a fost organizat în cooperare cu mai mulţi parteneri naţionali, precum Patriarhia Română, şi locali, printre care Arhiepiscopia Sibiului, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu.
Preşedintele Comisiei de evaluare a fost pr. prof. dr. Daniel Buda, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Festivitatea de premiere a avut loc sâmbătă, 30 aprilie în Catedrala Mitropolitană din Sibiu.
În cadrul acesteia, au fost oferite premii din partea Ministerului Educaţiei, a Patriarhiei Române şi a Arhiepiscopiei Sibiului. Universitatea "Lucian Blaga" a oferit celor patru elevi care au opţinut locul I câte un premiu special constând într-o tabletă şi un rucsac profesional.

comentarii
1 comentarii

Le-ati dat tablete din alea din online, care se strica la a doua folosire? V-au ramas stocuri de la tunul dat pe spatele copiilor vreme de doi ani?

Pentru ce nu le-at dat premii in bani cu se face la toate concursurile? Va mai si laudati cu ce premii neutilizabile le-ati scos ochii iar voi v-ati scos parleala.
05.05.2022 10:38
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA