Tribuna
Câştigă o carte cu Tribuna şi Humanitas
Ana Maria MĂTUŞOIU
1161 vizualizari
Nu uita, mai ai la dispoziţie doar patru zile pentru a te înscrie în concursul care îţi poate aduce o carte. Înscrie-te în concurs şi câştigă cu Tribuna şi Humanitas!
Eşti student şi ţi se spune des: "citeşte!"? Ei bine, poate că asta ar trebui să faci. La fel cum Eminescu ne îndemna să citim, spunând: "Numai citind mereu, creierul tău va deveni un laborator nesfârşit de idei şi imagini", şi profesorii fac acelaşi apel. Iar dacă nu îţi plac cărţile de beletristică sau nu eşti atras de titlurile enumerate în lectura obligatorie, de ce să nu citeşti ce-ţi place? De exemplu, poţi alege să faci cunoştinţă cu unii dintre cei mai buni fotbalişti români din toate timpurile, citind cartea "Aşii fotbalului românesc: Hagi, Dobrin, Balaci", semnată de George Ivaşcu şi Eftimie Ionescu, sau, dacă te interesează dezvoltarea personală poţi să citeşti cartea "Motivaţie şi personalitate", scrisă de A. H. Maslow.
Pentru că eşti student, pentru că te formezi pentru un o carieră care îţi va decide viitorul, trebuie să citeşti. Pentru că în România cititul nu se numără printre cele dintâi preocupări ale tinerilor, Tribuna şi Humanitas au lansat campania de promovare a lecturii: "Eu citesc! Tu?". Astfel că acum ai ocazia să-ţi adaugi la colecţia personală de cărţi încă un titlu. Tot ceea ce trebuie să faci e să trimiţi un e-mail la adresa redacţiei noastre concurs@tribuna.ro, în care să menţionezi care este ultima carte citită şi să realizezi o scurtă descriere în care să specifici ce te-a impresionat la ea. Trimite e-mail-ul până în data de 25 octombrie, iar la 1 noimenbrie vei putea afla dacă eşti câştigătorul cărţii. Aceasta va fi ridicată de la sediul librăriei Humanitas de pe strada Nicolae Bălcescu. De asemenea, vei avea posibilitatea să alegi dintre două volume.
Pentru că citeşti, Tribuna şi Humanitas te premiază cu o carte!
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia