Tribuna
PNL
Casa de Cultură din Agnita le-a oferit un cadou mamelor
I. BÂRSAN
2402 vizualizari
Casa de Cultură din Agnita le-a oferit un cadou mamelor
Ca în fiecare an, Casa de Cultură „Ilarion Cocişiu” din Agnita le-a dăruit mamelor cele mai frumoase flori, copiii lor dansând şi cântând pe scenă într-un spectacol în care gingăşia artiştilor a completat frumuseţea jocurilor şi cântecelor populare.

Aproape 100 de copii au evoluat pe scena din Agnita, spre bucuria şi emoţia mamelor, într-un spectacol în care nonşalanţa micilor artişti a dovedit munca imensă şi profesionalismul instructorilor Ioan Sârbu şi Doina Părău, realizatorii unui spectacol aplaudat de foarte multe ori la scenă deschisă. Micile stângăcii ale celor mai mici dintre prichindei au dat un plus de culoare acestui spectacol dedicat mamelor.

Jocurile populare interpretate cu seriozitate de cei mai mici dansatori agniţeni au cuprins întregul repertoriu al Văii Hârtibaciului, Rara din Retiş, Hora ai Mare din Fofeldea, Sârba din Chirpăr, Învârtita din Ilimbav, la care au fost adăugate clasicele Haţegana şi Jiana.

Nici artiştii vocali n-au fost mai prejos. Cântând în grupuri vocale sau solo, au fost aplaudaţi cu dragoste pentru cântece din folclorul hârtibăcean, din repertoriul copiilor, dar mai ales pentru cântece dedicate mamelor. Această bucurie le-a fost oferită de gemenele Antonia şi Cezara Gânfălean, Andrei Teodora, Jecan Alexia, Maia Anca, Moldovan Carla, Oargă Paula, Oargă Paul, Pop Denisa, Puiuleţ Elena, Sasu Teodora, Socol Diana şi Toader Evelina.

Cu emoţie a fost aşteptată parada fetelor pregătite de Diana Cerciu, într-un număr de modelling în care acestea au arătat că ştiu să poarte o ţinută şi că au învăţat eleganţa păşitului pe scenă.

Cu mult talent, elevii Ana Drăgan şi Marius Geţi au realizat un moment comic, „Gheorghe şi Floarea”, în regie proprie, în urma căruia s-au bucurat de aplauze.

Apoi, în regia profesorului Virgil Băra, actorii Eugenia Ghişa şi Mihai Virgil Aldea au prezentat piesa de teatru „Nepotul din America” de Adrian Lustig.

Întregul spectacol a fost prezentat de Andreea Drăgan, dansatoare în Ansamblul "Cununa".

comentarii
1 comentarii

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com
Pop Mihai
12.03.2018 22:38
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia