Continental
Tribuna
"Capcana" lui Mihai Viteazu

Nu e chiar Bulevardul Mihai Viteazu, dar nici departe de el nu e, pentru că în sensul giratoriu cu fântână arteziană, de la intersecţia bulevardului cu Calea Dumbrăvii, nu departe de Casa de Cultură a Studenţilor s-a căscat de curând o...gaură. Nu-i nici mare, dar nici mică, pentru că un adult şi-ar "pierde" cu uşurinţă un picior pe-acolo, iar un copil ar putea cădea cu totul. Gaura nu s-a ivit chiar peste noapte în asfalt, pentru că este vorba despre un vechi canal acoperit cu un capac de lemn. Până mai ieri. Ce l-a făcut să "caşte" nu ştie nimeni, dar, judecând după aşchiile rupte, se pare că lemnul de pe capac l-a încurcat rău pe un concitadin. Aşa că a decis să-l rupă.
Că na, un oraş "îi" şi mai fain cu nişte capcane!comentarii
6 comentarii

e din timpul lui M. Viteazu,pregatita pentru turci.Si daca vin?
BEN
12.04.2013 02:05
s-ar putea sa vina ,,,cu islamizarea aceasta a Europei ,,,
VM,
12.04.2013 08:06
Turcii condusi de Suleyman vin in fiecare luni si marti ca sa le faca fericite pe gospodine ! Dupa aceea intra-n pauza de masa.
my
12.04.2013 08:49
Capcana este a Romtelecomului. Deci, sibieni, nu turcii ci grecii-s pe "felie" in zona Mihai Viteazul !
Nu turcii, grecii !
12.04.2013 12:42
ai dreptate - turcii lui Suleyman vin in fiecare luni si marti sa fericeasca gospodinele noastre , ca dupa acea sa intre in (meno)- p a u z a !!
@ my
12.04.2013 16:58
Daca era din fonta disparea de mult -----era greu sa se instaleze un capac din beton??? probabil (sigur ) nimeni nu are dureri de plachiuri pina cind cineva nu-si va rupe gitul. Cei ce au receptionat lucrea are ceva de spus??? --sunt sigur ca salariile si le-au luat bine mersii --ce ar fi sa li se faca si lor o gaura in buzunare??Haaaa?
mike
12.04.2013 18:44
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia