Continental
Tribuna
Când vor fi reluate evenimentele culturale din Mediaș
Vasile ANTIPA
494 vizualizari
Când vor fi reluate evenimentele culturale din Mediaș

Evenimentele culturale în municipiul Mediaș vor fi reluate în momentul în care epidemia de Coronavirus va fi rezolvată și când nu vor mai exista riscuri în ceea ce privește infectarea populației.

Primarul mediașului, Gheorghe Roman, spune că prioritare în acest moment sunt problemele legate de Coronavirus și rezolvarea lor. Evenimentele culturale vor fi reluate doar în funcție de evoluția situației legate de epidemia de Coronavirus.

Roman a spus într-o conferință de presă că luna trecută, bugetul alocat evenimentelor culturale a fost transferat către Spitalul Municipal din oraș și la situații de urgență pentru dotarea cu materiale necesare în epidemia de Coronavirus.

“Încă din luna martie, bugetul alocat evenimentelor cultural-sportive din prima jumătate a acestui an a fost transferat de la Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret către Direcția de Asistență Socială și Serviciul pentru Situații de Urgență.

În funcție de evoluția situației, atât la nivel național, cât și la nivel local, vom decide când vom relua evenimentele culturale în Mediaș. În acest moment, tratăm cu prioritate problemele legate de efectele produse de epidemia cu noul Coronavirus și facem demersul ca populația se simtă cât mai puțin efectele acestei crize, alocând bani acolo unde este cea mai mare nevoie”, a declarat Gheorghe Roman.

comentarii
1 comentarii

Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, mi-am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


Site-ul https://drayoolasolutionhome.com/


veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere
Lisa Bass
12.04.2020 04:22
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia