Tribuna
Când se mai pot plăti taxele şi impozitele. Programul pentru finalul de an 2022 şi începutul lui 2023
Când se mai pot plăti taxele şi impozitele. Programul pentru finalul de an 2022 şi începutul lui 2023

"Sibienii care nu au apucat încă să plătească taxele şi impozitele locale pentru acest an, mai au la dispoziţie doar câteva zile. Acestea se mai pot achita după cum urmează:  
În 29 decembrie, încasarea taxelor şi impozitelor se va desfăşura în program normal, atât la ghişeele Direcţiei Fiscale, cât şi în mediul online. În data de 30 decembrie, plăţile se vor mai putea efectua fizic doar până la ora 09.00 şi doar la ghişeele Direcţiei Fiscale din sediul de pe str. Turismului. Oficiile poştale nu vor încasa în această zi. În format online, pe platforma de e-administraţie, precum şi la roboţii SelfPay se vor putea efectua doar până la ora 12.00. Această măsură este necesară având în vedere programul Trezoreriei Sibiu" anunţă reprezentanţii Primăriei Sibiu.
Plăţile se vor relua anul viitor, după cum urmează: Din data de 3 ianuarie se vor încasa taxele fără debit (ex: amenzi, taxe de timbru, etc) atât la ghişee, cât şi în format digitat. Din data de 9 ianuarie se va relua plata taxelor şi impozitelor cu debit, cum sunt impozitele pe clădiri, terenuri sau mijloacele de transport, taxa de salubrizare, etc.


Reamintim modalităţile de plată puse la dispoziţie de Primăria Sibiu:


ELECTRONIC:                                            
- Pe platforma e-administraţie a municipiului Sibiu - www.e-administratie.sibiu.ro
- Prin aplicaţia mobilă e-Primăria Sibiu
- Prin virament bancar, care se poate face de pe aplicaţiile mobile de Internet banking, în conturile Primăriei Sibiu afişate pe următorul link, diferite pentru fiecare tip de operaţiune de plată: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/conturi_iban.


 CU PREZENŢĂ FIZICĂ:
- La ghişeul digital, amplasat în sediul central al Primăriei, la intrarea dinspre Piaţa Mică, disponibil non-stop, inclusiv după încheierea programului instituţiei şi în weekend
- La ghişeele Direcţiei Fiscale de pe str. Turismului nr.15A,  str. Samuel Brukenthal nr. 2 şi Bd. Victoriei nr.1-3. Programul este dispo­nibil aici: https://sibiu.ro/primaria/serviciu/183)
- La oficiile poştale din municipiul Sibiu,
- La staţiile de plată SelfPay din magazinele Profi, Carrefour, Kaufland, agenţii CEC, etc.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA