Tribuna
Campania "Re-mâzgîălirea Sub-ariniului" sau de ce ai degeaba camere video
Campania
M-au luat fiorii când am aflat că dragul de parc Sub Arini va intra, într-o zi, în reabilitare. Pentru că ştiu, din experienţa de până acum, cum e cu astea, reabilitările. Am văzut ce s-a ales de parcul din Piaţa Cluj, de exemplu şi m-am lămurit.

Aşa că m-am decis să calc mai des prin Sub Arini, ca să mă bucur de cum arată acum, (oarecum) normal şi nereabilitat, ca să am o amintire mai consistentă pentru atunci când va fi cum va fi. Ei bine, în drumurile de zi sau de seară, am realizat că, o dată, Sub Ariniul e mai luminat ca o discotecă, cu lumina aceea albă orbitoare şi obositoare. Nu mai pomenesc de reflectoarele care luminează inutil podul acela urât din beton. Nu pomenesc de impactul asupra ecosistemului, cât o mai fi rămas din el. Dar pomenesc că, uite, m-am bucurat când s-a reparat-reabilitat Cupola. Am zis că, totuşi, uite că se face ceva OK.

Ei bine, zilele trecute am re-realizat că s-a reabilitat degeaba, pentru că nu ai pentru cine. E mâzgălită la loc, pun pariu că autorii sunt neidentificaţi şi neidentificabili, deşi e plin de panouri cu "supravegheat video". Sâmbătă seara, spre exemplu, m-am delectat cu un superb recital de manele "a capella" care răsuna din acea cupolă, pentru că poliţia locală avea treabă pe lângă stadion şi oricum sunt ani întregi de când nu am văzut picior de poliţist local în parc.

Dar probabil că cei care o ard cu sprayul pe aici poartă mască, deci nu are ce să li se reproşeze...






comentarii
2 comentarii

Inutila Politie Locala sta ascunsa in loc sa isi faca treaba.
Politia Locala pe datorie...
30.03.2021 10:15
Parcul Sub Arini e frumos asa cum e.... Putin salbatic, dar e frumos... O toaleta publica lipseste, in rest... Sa fie intretinut si lasat asa cum e... Repede sa sifoneze bani pt. ceea ce nu e necesar, pt. ceea ce e frumos oricum de zeci de ani!
02.04.2021 08:45
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA