Tribuna
Campania „Donează sânge! Salvează o viaţă!” a atras zeci de donatori
Vasile ANTIPA
620 vizualizari
Campania „Donează sânge! Salvează o viaţă!” a atras zeci de donatori

Campania Protopopiatului Ortodox Mediaș de donare de sânge, a atras zeci de medieșeni și locuitori ai zonelor de nord a județului Sibiu. Pe lângă Protopopiatul Ortodox Român Mediaş s-au mai alăturat campaniei și Primăria Mediaș, Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu precum și Spitalul Municipal Mediaș.

Campania „Donează sânge! În acest fel, scopul campaniei, acela ca prin donsarea de sânge să fie salvate cât maimulte vieți, și-a atins și în acest an scopul.

O persoană are nevoie de sânge o dată la 3 secunde, sub 2% din români donează sânge şi numai 60% din nevoia de sânge este acoperită în ţara noastră. Sângele donat de o persoană poate salva trei vieţi.

Dacă donați vă ajutați organismul să-şi împrospăteze sângele şi să-şi crească imunitatea. De asemenea, o donare sânge scade cu 30% riscul de paralizie şi de accident vascular. De asemenea, n urmă donării rezistenţa la traumatisme creşte, iar în cazul unui accident, organismul se va reface mai uşor, fiind deja obişnuit cu pierderea de sânge şi înlocuirea lui.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia