Tribuna
La Sebeşu de Sus
Calitatea lucrărilor e foarte jos!
Calitatea lucrărilor e foarte jos!

În pitorescul sat Sebeşu de Sus, comuna Racoviţa, în urmă cu ceva vreme au demarat lucrări de modernizare.
"E un haos total. Noi am venit de două săptămâni din Germania şi am văzut nişte muncitori vietnamezi, (normal, nu ştiu o boabă româneşte) care sapă într-o veselie nişte şanţuri, exact pe lângă pereţii caselor noastre, cică pentru colectarea apei pluviale!? Consătenii noştri, oameni gospodari şi iubitori de frumos, şi-au aranjat trotuarele din faţa caselor, cu dale, au plantat flori, iar acum în locul trotuarelor au apărut şanţuri, un adevărat pericol pentru copii şi bătrâni. Noi înţelegem că e şantier, înţelegem şi că acesta incumbă şi un anume disconfort, dar să laşi şanţurile neastupate cu săptămânile ni se pare inacceptabil!
În plus, la noi fiind zonă turistică, vin mulţi turişti care gonesc cu maşinile mai ales vinerea, sâmbăta şi duminica pe şoseaua plină acum de pietoni, biciclişti şi căruţe. Fireşte că am încercat să luăm legătura cu primarul ori viceprimarul din Racoviţa, dar nu sunt de găsit, ocupaţi fiind, probabil, cu campania electorală.
Poate ne ajutaţi dumneavoastră să rezolvăm această problemă care a devenit extrem de deranjantă pentru locuitorii satului Sebeşu de Sus" - ne scriu cetăţenii.
Foarte bine că firma care a contractat lucrarea lucrează şi cu muncitori vietnamezi, dar nu-i normal să-i descarci la faţa locului, să le arăţi direcţia şi să nu-i controlezi, zilnic, ce şi cum fac.
Cât priveşte autorităţile locale, le îndemnăm să meargă mai des în control la şantierele deschise în localităţile pe care le păstoresc pentru că, azi-mâine, vin alegerile şi pe votul omului nemulţumit n-are rost să contezi! (S.C)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia