Tribuna
PNL
Calendare şi felicitări de iarnă
Alexandra CHEŞCU
4389 vizualizari
Calendare şi felicitări de iarnă

Mai mulţi elevi de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr.2 Sibiu împreună cu dascălii lor s-au aflat miercuri, 9 decembrie, de la ora 11 la Biblioteca Judeţeană Astra pentru a participa la lansarea calendarului "Spre Europa prin terapii comportamentale 2010". Calendarul cuprinde desenele realizate de copii în cadrul simpozionului cu acelaşi nume.

Copii talentaţi

"E păcat să ne despărţim înainte de a ura cele cuvenite la sfârşit de an", a declarat în deschiderea evenimentului Cornelia Cramarenco, şeful Serviciului Carte pentru Copii şi Tineret. La rândul său, Onuc Nemeş-Vintilă, directorul Bibliotecii Judeţene Astra consideră că "Este un calendar foarte frumos. Vă mărturisesc că l-am parcurs cu drag". El a ţinut să sublinieze importanţa deosebită a educaţiei în formarea viitorilor adulţi, mulţumindu-le dascălilor pentru eforturile depuse în acest sens. La eveniment a fost prezentă şi Adriana Conea, directorul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr.2 Sibiu, care a declarat: "Mă bucur că acest proiect a fost materializat prin elaborarea acestui calendar. (...) Am vrut să convingem că deşi aceşti copii au deficienţe de auz, acest lucru nu-i împiedică să aibă realizări deosebite".

Imagini de iarnă

Lansarea calendarului pe 2010 a coincis şi cu deschiderea expoziţiei "Imagini de iarnă", care are în prim-plan felicitările specifice sezonului. Lucrările realizate în parte de elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr.2 Sibiu, dar şi de copiii internaţi la Spitalul Clinic de Pediatrie "Luther" se remarcă prin simplitate şi creativitate, dar mai ales printr-o explozie de culoare şi de bucurie a vieţii. Felicitările create de micuţii internaţi la Spitalul "Luther" au fost elaborate în cadrul proiectului "Împreună pentru un zâmbet de copil", în cadrul căruia voluntarii Serviciului Carte pentru Copii şi Tineret al Bibliotecii Judeţene Astra le-au citit poveşti copiilor aflaţi în suferinţă.

comentarii
1 comentarii

degeaba se bucura Adriana Conea,directoarea, nu este proectul ei ci a fostei directoare care era o desteapta nu ca asta pusa de consiliul judetean fara concurs...fiind pila stim noi cui...ca asa este in Romania dar nu stiu pana cand???toate
mara
10.12.2009 08:15
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica