Tribuna
Avrig
Cadre didactice din şapte ţări în vizită la Primăria Avrig
Dan FRÂNCU
2780 vizualizari
Cadre didactice din şapte ţări în vizită la Primăria Avrig

Luni, la orele amiezii, delegaţia cadrelor didactice ce participă în această perioadă la cea de-a şaptea întâlnire din cadrul proiectului european COMENIUS "Good Food - Feel Well", ce se desfăşoară la Liceul Tehnologic din Mârşa, a fost primită de primarul oraşului Avrig, Arnold Gunter Klingeis. La primirea oficială de la Primăria Arig, după ce li s-a urat un bun venit călduros, cadrele didactice din cele şase ţări partenere (Norvegia, Germania, Polinezia Franceză, Regatul Unit al Marii Britanii, Turcia, Spania), alături de reprezentanţii instituţiei de învăţământ din Mârşa, au avut prilejul de a afla de la edilul şef al oraşului principalele detalii legate de proiectele şi strategiile locale, precum şi diverse informaţii generale. De asemenea, primarul Avrigului a menţionat că acordă a atenţie deosebită proiectelor europene care se adresează generaţiei tinere şi şi-a arătat deosebita satisfacţie de a avea în preajmă reprezentanţi din şase ţări ale lumii. După ce fiecare delegaţie s-a prezentat, primarul Klingeis a răspuns întrebărilor adresate de participanţii la întâlnire, mulţi dintre profesori fiind interesaţi cu adevărat de proiectele şi ideile conducătorului administraţiei locale avrigene. La final, după ce a urat succes tuturor, primarul Avrigului a oferit fiecărei delegaţii câte o medalie aniversară Gheorghe Lazăr (realizată de Asociaţia "Prietenii Avrigului"), la rândul său primind din partea fiecărui oaspete, câte un cadou de protocol.
Întâlnirea din cadrul Proiectului COMENIUS "Good Food- Feel Well" de la Liceul Tehnologic din Mârşa s-a încheiat marţi, 19 martie.
Cu acest prilej, oaspeţii au participat la diverse întâlniri cu elevii şi cadrele didactice din Mârşa, au prezentat detalii despre cultura şi tradiţiile din ţările de provenienţă, au vizitat instituţia de învăţământ gazdă ş au aflat detalii despre sistemul de învâţământ din România. De asemenea, o parte importantă a perioadei petrecută la liceul din Mârşa a fost rezervată participării la ateliere de lucru sau la unele lecţii deschise cu elevii mârşeni.comentarii
2 comentarii

Felicitari
Viorel Cordos
27.03.2013 15:44
Felicitari
Viorel Cordos
27.03.2013 15:44
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia