Continental
Tribuna
Cadouri pentru turiştii de pe litoral, de la IPJ Sibiu
Andra MARINESCU
2442 vizualizari
Cadouri pentru turiştii de pe litoral, de la IPJ Sibiu
Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu nu s-a rezumat numai la munca în teren în această vară, în judeţul nostru. Acesta a desfăşurat pe litoralul românesc o acţiune preventivă, împărţind şi câteva daruri celor aflaţi în vacanţă la mare.

Una dintre activităţile preventive derulate în acest se­zon de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Cri­minalităţii al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu a fost şi cea realizată cu spri­jinul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Cri­minalităţii al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Con­stanţa. Aceasta a avut loc recent pe litoral, fiind o activitate ce se subscrie pro­gramelor naţionale în dome­niul preve­nirii criminalităţii pentru anul 2014, iniţiate de Institutul pen­tru Cercetarea şi Preve­nirea Criminalităţii din In­spec­toratul General al Poli­ţiei Române. Ca în fiecare an, un rol important l-a avut şi asociaţia non-guvernamen­tală "Papageni Hermann­stadt", din Sibiu, care a oferit materialele promoţionale. Împreună, au împărţit celor aflaţi la plajă pliante cu re­comandări pentru proteja­rea locuinţelor, a bunurilor aflate în autoturisme, a propriilor bu­zunare şi a poşetelor, ofe­rind indicaţii şi despre preve­nirea accidentelor rutiere produse de consumul alcoo­lului. Ală­turi de aceste ma­teriale, pen­tru a-i feri de ra­zele arzătoare ale soarelui, reprezentanţii IPJ Sibiu şi Constanţa au dăruit turiştilor şepci şi pălării. "~tim că fie­care om, indiferent de vârstă, se bucură de primirea unui dar şi îl asociază întot­deauna cu cel care i-a făcut cadoul. Am transmis mesaje preventive odată cu aceste daruri, în ideea că de fiecare dată când le vor folosi cetăţenii îşi vor aminti şi recomandările noastre", transmit reprezen­tanţii IPJ Sibiu. De altfel, ei spun că acţiunile de preve­nire nu se vor opri aici şi că vor continua cu aceste activi­tăţi până la sfârşitul verii, în locurile de distracţie şi agrement din judeţul Sibiu.


comentarii
1 comentarii

Barba! Uite asa se merge la mare pe banii ministerului! IPJ Sibiu s-a gasit sa desfasoare el actiuni de prevenire tocmai pe litoral! Aici cad pietonii loviti pe treceri ca popicele si ei (politistii, caralii) fac actiuni pe litoral!!! Si daca tot s-au odihnit bine, de ce n-ar sta oleaca si cu radarul pe malul Cibinului, sa-si mai refaca bugetele...? Chiar daca acolo, in ultimii 150-200 de ani, nu s-a intamplat nici un accident. Nu conteaza, ei previn!
Bla, bla...
14.08.2014 09:07
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia