Tribuna
Cadouri de sărbători pentru toţi preşcolarii şi elevii din ciclurile primar şi gimnazial, la Avrig
Dan FRÂNCU
1089 vizualizari
Preşcolarii şi elevii de la ciclurile primar şi gimnazial, ce sunt înscrişi la instituţiile de învăţământ din oraşul Avrig, vor primi şi în acest an, cadouri cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

 

 

Pentru acoperirea cheltuielilor prilejuite de asigurarea acestor cadouri, Consiliul Local Avrig a aprobat alocarea sumei de 55.000 lei, din bugetul local al oraşului pentru anul 2021. Valoarea unei pungi - cadou ce va fi acordată copiilor este de 35 lei, iar numărul beneficiarilor este de 1.527.

Cei mai mulţi beneficiari ai cadourilor pentru sărbătorile de iarnă 2021 sunt înscrişi la Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr" Avrig (668 copii - cadouri în valoare de 24.000 lei). La şcoala Gimnazială Avrig vor beneficia de cadouri 570 copii (valoarea cadourilor - 20.000 lei), iar la Liceul Tehnologic Mârşa, numărul beneficiarilor este de 289 (valoare cadouri  - 11.000 lei).

Pentru evitarea oricăror probleme şi situaţii delicate (diferenţe majore de conţinut, în funcţie de înstituţia de învăţământ), legislativul local avrigean a hotărât ca pungile -  cadou ce vor fi oferite copiilor să aibă acelaşi conţinut  pentru toţi copiii din oraş. În acest scop, a fost formată o comisie specială care va verifica ofertele depuse de agenţii economici pentru aceste cadouri şi care va decide câştigătorul selecţiei. Din această comisie fac parte cinci reprezentanţi ai Consiliului Local Avrig (patru consilieri locali şi viceprimarul oraşului).

Distribuirea cadourilor către copii va fi organizată de fiecare instituţie de învăţământ.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA