Tribuna
PNL
Cabinet media la „Stephan Ludwig Roth” Mediaş
Vasile ANTIPA
956 vizualizari
Scopul principal al înfiinţării acestui cabinet este sprijinirea elevilor care doresc să susţină examenul de atestat de limba germană.
Începând de săptămâna trecută liceul „Stephan Ludwig Roth” din Mediaş dispune de o sală media, realizată cu spijinul consistent al guvernului federal german. Scopul principal al amenajării acestei săli este sprijinirea tinerilor care doresc învăţarea limbii germane, în vederea susţinerii examenului Sprach Diplom. Valentina Oreian, director adjunct al liceului „Stephan Ludwig Roth” ne-a declarat ca acest cabinet media va fi utilizat de elevii celor 9 clase ale liceului, care au ca limbă de predare, germana. „Acest liceu va fi folosit de clasele cu limba de predare germana, atât la orele de limba şi literatura germană, cât şi la celelalte ore care se predau în această limbă. Acest cabinet este dotat cu tehnică de vârf şi va fi folosit atât pentru însuşirea cunoştinţelor generale, pentru aplicarea lor, dar mai ales pentru pregătirea elevilor în domeniul lingvistic, pentru obţinerea atestatului de limbă germană, Sprach Diplom”, ne-a spus Oreian.
Cabinetul media al liceului „Stephan Ludwig Roth” a fost dotat cu mai multe volume de carte, mobilier precum şi mai multe aparate audio-video pentru a asigura predarea limbii germane într-o formă mai modernă şi mai interesantă.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia