Tribuna
Ca să fie salvată, trebuie să se întoarcă în Germania
Ca să fie salvată, trebuie să se întoarcă în Germania
Elena a adus o mare bucurie părinţilor când a venit pe lume. Dar această veselie a fost iute umbrită de o veste cumplită pe care le-au dat-o medicii. Micuţa a fost diagnosticată cu stenoză valvulară pulmonară şi o mulţime de alte complicaţii. La cei trei anişori neîmpliniţi, viaţa ei are un cost: 20.000 de lei.

"Trăim un coşmar. Numai o ma­mă ştie ce e în sufletul ei când copi­lul ei suferă. Mi-aş da şi viaţa ca să ştiu că fetiţa noastră o să fie bine şi sănătoasă", sunt cuvintele unei mame, care, cu lacrimi în ochi, cere ajutorul tuturor oamenilor cu suflet mare. Fetiţa ei trăieşte o dramă. După ce a fost internată, mai întâi, la Iaşi, apoi la Târgu Mureş, Elena a fost operată peste graniţă, în Ger­mania, pe cord deschis. După inter­venţie, fata a trebuit să meargă la numeroase controale la Bucu­reşti, acolo unde medicii specialişti i-au pus nu unul, ci mai multe diag­nos­tice: traspoziţie de vase mari neco­rectată, DSV larg de 13 mm, DSA de 10 mm, stenoză pulmo­nară severă, anastomoză cavo-pulmo­nară tip Glenn. Vestea medi­cilor i-a dat peste cap pe părinţi. Iar singura şansă la viaţă a Elenei stă acum agăţată de reîntoarcerea în Germa­nia, pentru o intervenţie chirurgicală la Bad Oeynhausen - Hope for Children, care costă 1.500, cu masă şi cazare. După operaţie, însă, micuţa mai are ne­voie de ajutor. Va trebui să meargă des la controale şi să îşi facă analize post-operatorii. În total, ar ajunge la 20.000 de lei.
Disperarea părinţilor a ajuns şi la urechile Asociaţiei "Salvează o inimă", care a demarat o campanie de strângere de fonduri.
Cei care vor să o ajute pe Elena pot intra pe platforma de donaţii online, https://salveazaoinima.ro/campaigns/elena-antoneac/ sau în conturile bancare RO68BRDE070SV30966000700 (RON), RO30BRDE070SV36526800700, (EURO), RO21BRDE070SV3652980700 (USD), deschise pe numele tatălui, Dan Antoneac.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia