Tribuna
Bursa locurilor de muncă, la Avrig
Bursa locurilor de muncă, la Avrig

Joi, 14 octombrie, între orele 10 şi 18, la Sala „Pavilion” a Casei de Cultură a oraşului Avrig se va desfăşura Bursa locurilor de muncă. Acţiunea este organizată de Primăria oraşului Avrig, în colaborare cu Agenția Naţională pentru Ocuparea Forței de Muncă şi se adresează locuitorilor din unitatea administrativ – teritorială, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, şomerilor, absolvenţilor diverselor forme de învăţământ sau celor care, din diverse motive, doresc să-şi schimbe locul de muncă.
Organizatorii acţiunii intenţionează ca prin intermediul acesteia să creeze cadrul potrivit unde se poate stabili legătura între cetățenii care au nevoie de un loc de muncă și angajatorii care își desfășoară activitatea pe raza orașului Avrig și au locuri de muncă vacante.
Angajatorii interesați să participe la această acțiune de sprijinire a ocupării forței de muncă la nivel local, pot contacta Primăria oraşului Avrig la adresa de mail office@primaria-avrig.ro, pentru a oferi informații privind situația locurilor de muncă vacante din cadrul societății.
Bursa locurilor de muncă se va desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie sanitară impuse de autorităţi pentru acea dată.
D.F.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia