Tribuna
Brazi de Crăciun de la Avrig
Dan FRÂNCU
2755 vizualizari
Brazi de Crăciun de la Avrig

39 de lei (preţ cu TVA inclus) trebuie să achite persoanele interesate în schimbul unui brad ornamental de Crăciun, mărime medie, achiziţionat de la Regia Publică Locală Ocolul Silvic „Izvorul Florii” Avrig RA.
Luni, în curtea ocolului silvic privat avrigean, au fost expuşi pentru vânzare primii brazi ornamentali, urmând ca, până la epuizarea cantităţii recoltate în acest an, aprovizionarea cu stocul necesar să se facă zilnic sau de oricâte ori este nevoie.
*Având în vedere solicitările primite din partea oamenilor, a estimărilor făcute, am decis ca în acest an să scoatem pentru vânzare, în scopul satisfacerii nevoilor locale, un număr de 250 brazi ornamentali. Brazi vor fi vânduţi exclusiv din curtea ocolului nostru. Menţionez că pomii provin din fondul forestier proprietatea oraşului Avrig pe care îl administrăm din punct de vedere silvic, fiind recoltaţi în urma desfăşurării lucrărilor silvice de întreţinere pe care le desfăşurăm în această perioadă”, ne-a declarat şeful Regiei Publice Locale Ocolul Silvic „Izvorul Florii” Avrig RA, ing. Ovidiu Prodan.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA