Tribuna
Bottesch cu ochii pe Sibiu-Agnita

Preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Bottesch, spune că lucrările de reabilitare şi modernizare se desfăşoară conform graficului de execuţie înaintat de consorţiul de firme, însă este nemulţumit de faptul că s-a decopertat prea mult partea carosabilă. "Avem o problemă. Sunt nemulţumit de ce s-a decopertat atât şi nu s-a aşternut piatra spartă în aceeaşi proporţie. Am primit explicaţii de natură economică, însă nu putem accepta numai raţiuni economice, pentru că cei care circulă îşi strică maşinile", a spus, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Martin Bottesch. Imediat, după această conferinţă de presă, Martin Bottesch a avut o nouă întâlnire de lucru cu dirigintele de şantier al investiţiei, în care s-au discutat probleme apărute şi modul în care acestea vor putea fi ameliorate.
Lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean Sibiu - Agnita au început cu întârziere din cauza tergiversării şi contestării licitaţiei de execuţie, astfel că consorţiul de firme a început lucrările mai târziu decât se estimase iniţial. Proiectul de reabilitare este finanţat din fonduri structurale europene. Perioada de implementare a proiectului este de 32 de luni de la semnarea contractului de finanţare şi până la încheierea contractului. Principalele obiective sunt 52 de km de drum judeţean modernizat, 32 de ieşiri drumuri laterale amenajate, 6 intersecţii cu structură rutieră amenajate, 40 de indicatoare rutiere, 10.212 parapeţi, două parcări amenajate, 13 poduri reabilitate şi 15 staţii autobuz amenajate.





comentarii
6 comentarii

PE CAND SE VA DA IN FOLOSINTA PRIMUL TRONSON AL CENTURII ?ERA PROMIS PENTRU LUNA IANUARIE !
pensionar
10.12.2009 10:49
Ptr pensionar Intrebatzil pe Boc si Berceanu pe care iatzi ales
Tepes
10.12.2009 10:57
Sunt curios cind o sa mai vedem "trioul" PD-L-ist Trihenea, Stirbet si Ariton pe centura ocolitoare in "vizita de lucru"... alegerile s-au terminat, deci probabil...numai la inaugurare, peste citiva ani! (Doamne fereste, sper sa nu fie tot ei la inaugurare...)
pentru pensionar...
10.12.2009 14:30
fara raluca turcan centura nu-i centura
mario
10.12.2009 15:22
In articolul de mai sus e vorba de DJ Agnita -Sibiu si nu de centura ocolitoare a Sibiului. Ati gasit loc de vrajba si scrieti aici. Mergeti in alta parte mai.Cei din Agnita si localitatiile aferente Dj o sa beneficieze de un drum modernizat inainte ca centura dvs. sa fie gata si cand o sa fie gata sa iesiti cu toti si toate pe centura sa va treaca.
pt. cei de sus
10.12.2009 19:50
centura este in mina buna la nea Bottesch.Gl
contele de sibiu
10.12.2009 19:52
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA