Tribuna
PNL
Bobocii basarabeni dau petrecere ca în filme, la Sibiu
Liuba STARII
1593 vizualizari
Bobocii basarabeni dau petrecere ca în filme, la Sibiu
Balul bobocilor basarabeni a devenit deja o tradiţie. De ani buni, studenţii de peste Prut organizează o petrecere tematică, la care îi invită pe toţi sibienii şi nu numai. Bobocii ”vor fi botezaţi” de colegii lor mai mari şi vor intra în competiţii joi, 15 noiembrie, la ”Mango Pub”, unde li se vor testa abilităţile şi talentele.

Evenimentul va debuta la ora 19.30. Tema din acest an este cinema, iar fiecare cuplu se va simţi în pielea personajelor principale ale filmelor preferate. Bobocii se vor întrece în numeroase concursuri de improvizaţie, intelectualitate şi ingeniozitate.

"Vrei să petreci o seară de neuitat, să te distrezi din plin şi să cunoşti bobocii basarabeni de la Sibiu? Dacă da, atunci Asociaţia Basarabenilor din Sibiu te invită la unul din cele mai tari evenimente ale anului, 'Miss&Mister Basarabia'. Vino să descoperi talentele, imaginaţia, curajul, spiritul umoristic şi isteţimea acestor tineri, care într-o manieră competitivă vor încerca să dea tot ce au mai bun din ei, pentru ca, finalmente, cei mai buni din cei mai buni să obţină titlurile de 'Miss' şi de 'Mister' Basarabia. Hai şi tu să urmăreşti evoluţia lor pe scenă şi desemnarea câştigătorilor balului, după care te invităm să te distrezi alături de noi la o super petrecere- 'Basarabian Party", spun organizatorii.

Preţul unui bilet este 15 lei şi poate fi achiziţionat în seara balului, de la intrarea în "Mango Pub". De altfel, rezervări se fac şi la numărul de telefon 0752616823 (costul biletului va fi de 12 lei).
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia