Tribuna
Jidvei
Blocul ANL din Mîrşa va avea trei noi chiriaşi
Dan FRÂNCU
1266 vizualizari
Blocul ANL din Mîrşa va avea trei noi chiriaşi

Noul an a adus o veste bună pentru trei cetăţeni ai oraşului Avrig, aceştia obţinând dreptul de a ocupa, în baza unui contract de închiriere, o locuinţă în blocul ANL T2 situat în localitatea Mîrşa.

Împreună cu familiile lor, proaspeţii chiriaşi au primit aprobarea de a locui cinci ani în blocul construit prin programul ANL pentru construcţia de locuinţe destinate închirierii către tineri şi familii tinere cu vârsta de până la 35 de ani, contractul putând fi prelungit ulterior, în condiţiile legii, prin act adiţional.

Hotărârea privind aprobarea repartizării, în regim de închiriere, a celor trei locuinţe, a fost adoptată de Consiliul Local al oraşului Avrig, în cadrul ultimei şedinţe ordinare.

Cei trei noi chiriaşi (titularii contractului de închiriere) ai blocului T2 din localitatea Mîrşa ocupă primele trei poziţii înscrise pe lista privind stabilirea ordinii de prioritate a cererilor pentru locuințe destinate închirierii, construite din fonduri ANL, document aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al oraşului Avrig nr. 134/2019.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia