Tribuna
PNL
Biletele pentru Concertul de Anul Nou, epuizate
Alexandra DRAGUT
1090 vizualizari
Biletele pentru Concertul de Anul Nou, epuizate
Concertul de Anul Nou, programat de Filarmonica de Stat Sibiu în această seară, mâine, 9 ianuarie şi duminică, 10 ianuarie, se va desfăşura cu casa închisă. Toate biletele au fost epuizate în doar câteva zile de la punerea în vânzare. Cele trei reprezentații se vor desfăşura la Sala Thalia, de la ora 19. Programul cuprinde lucrări de O. Nicolai, G. Puccini, D. Şostakovici, A. Thomas, E. Kalman, Fr. Lehar, J. Strauss, C.M. von Weber.

 

Dirijorul Theo Wolters din Olanda şi soprana Silvia Micu vor urca pe scenă alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu. Născută în 1987 la Codlea, Silvia Micu a studiat pianul la Brașov și la Verona, Italia. Din 2007 a studiat canto la Universitatea Națională de Muzică din București, unde a obținut Diploma de Master. Din 2013 a participat la cursurile de măiestrie conduse de celebra soprană Mariana Nicolesco în România și în străinătate. A participat la concursuri, unde a obținut premii importante și distincții, dar și la concerte vocal-simfonice în Romania și în străinătate, cu Orchestra Filarmonicii „George Enescu” București, cu orchestrele filarmonicilor din Pitești și Cluj-Napoca. În prezent, este solistă a Operei Naționale Române București.

Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu.

Concert simfonic - 14 ianuarie

Următorul eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu este concertul simfonic din data de 14 ianuarie. La acest concert, orchestra sibiană va fi condusă tot de un dirijor din Olanda – Marijn Simons. Programul concertului va cuprinde lucrări semnate D. Manneke, A. Dvorak şi W. A. Mozart.

Biletele se pun în vânzare începând de luni, 11 ianuarie, la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. Preţul unui bilet este de 16 şi 20 lei. Se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia