Tribuna
PNL
"Big Brother" pentru a reduce distrugerile din locurile de joacă și spațiile verzi din Mediaș
Vasile ANTIPA
661 vizualizari

Edilii Mediașului au avut recent o întâlnire cu locuitorii străzii Sinaia, unde cu puține săptămâni în urmă a fost amenajat un spațiu de joacă pentru cei mici. Pentru a preveni vandalizarea aparatelor de joacă, responsabilii municipalității au anunțat că vor instala camere pentru a supraveghea video spațiul respectiv.

De asemenea, edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman, le-a solicitat medieșenilor din zonă să apeleze la Poliția Locală ori de câte ori observă că s-ar putea distruge aparatele de joacă instalate în spațiul de pe strada Sinaia.

"Dacă săptămâna trecută m-am întâlnit cu medieșenii care locuiesc în cartierul Moșnei și am discutat despre stadiul investițiilor și despre finalizarea lucrărilor din zonă, în această săptămână m-am întâlnit cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gura Câmpului, mai exact în zona străzii Sinaia.

Poate că cel mai important subiect pe care l-am discutat a fost cel legat de păstrarea curățeniei în zona locului de joacă pe care l-am amenajat recent. Am convenit împreună că se impune montarea de camere video și în același timp le-am cerut tuturor să apeleze cu încredere la Poliția Locală pentru că doar astfel, doar împreună putem să reducem cât se poate de mult toate cheltuielile în plus pe care am putea să le facem din cauza acelor concetățeni de-ai noștri care se pare că nu au cei 7 ani de-acasă", a declarat Gheorghe Roman.

Municipalitatea medieșeană derulează un proiect-pilot de amenajare a unor locuri de joacă la nivelul orașului. Primul astfel loc de joacă a fost amenajat în cartierul Gura Câmpului în zona blocurilor ANL de pe strada Sinaia.

Copiii din zona respectivă au astfel la dispoziție un loc de joacă modern cu leagăne, tobogane și spațiu verde, totul fiind amenajat după ultimele standarde în domeniu. Valoarea totală a investiției a fost de aproximativ 110.000 de lei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia