Tribuna
Bicicletele au invadat Parcul Sub Arini
Adrian POPESCU
828 vizualizari

Zeci de biciclişti au răspuns invitaţiei Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu de a participa sâmbătă 2 mai la o promenadă prin Parcul Sub Arini. Trei dintre aceştia au plecat acasă cu câte o bicicletă DHS câştigată în urma tragerii la sorţi. Fericiţii câştigători sunt Delia Ianoş, Vlad Băcilă şi Cosmin Curtean. Ziua Naţională a Tineretului a fost sărbătorită pentru prima dată în România din 2005, în fiecare an pe 2 mai, potrivit unei legi în acest sens, adoptată în Camera Deputaţilor în 2004. Anul acesta Ziua Naţională a Tineretului s-a desfăşurat la propunerea Ministerului Tineretului şi Sportului sub sloganul "De Două ori mai tânăr".Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu era mulţunită după eveniment mai ales că anul acesta au fost prezenţi nu numai studenţi ci şi elevi şi absolvenţi. Liliana Popescu a mai avut un motiv de satisfacţie datorat unui succes repurtat la sfârşitul săptămânii trecute, la prima ediţie a Festivalului Studenţesc de Jazz - Tg. Mureş ,de către Mihaelei Pâţan din Sibiu, care a primit premiul pentru cea mai bună vocalistă. Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu consideră că " Sibiul a dovedit că are performeri şi la genul clasic chiar dacă actualmente nu beneficiază de conservator sau de o academie de muzică. Măcar în urma acestor premii anuale ar fi indicat ca universitatea sibiană să aducă în urbe şi o astfel de ofertă educaţional - academică “, a mai spus Liliana Popescu.




comentarii
4 comentarii

cind se termina pista pt noi biciclisti pia la Rasinari sau este proiectul pina in Dumbrava ,dar ce facem cu plimbareti care nu tin cont de pista si stau pe mijlocul ei si povestesc si povestesc de te ingrozesti ce este patraseu, trebuie sa vina un militean sai fereasca din calea biciclistior mai mici!
un sibian
04.05.2009 09:03
Care pista ca-i plin de oameni cu carucioare si copii mici la plimbare pe ea. In Olanda la cei care merg pe pistele de biciclisti fara bicicleta li se dau amenzi usturatoare. Chiar nu se mai poate face o banda paralela pt. "plimbaretii pedestri"!?!?
care pista?!?
04.05.2009 10:13
'Primbaretii pedestrii' ar trebui sa faca aripi, nu mai au loc nicaieri. Ce sa mai vorbim de copii, oare parcurile nu ar trebui sa fie pentru ei ?
!
04.05.2009 14:39
Biciclistii sa faca bine sa mearga pe unde trebuie. Sau mai bine sa stea acasa ca si asa incurca circulatia
Biciclistii afara din oras
04.05.2009 22:35
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA