Continental
Tribuna
Biblioteca ASTRA informează: repere în timp
Biblioteca ASTRA informează: repere în timp

9 aprilie

1510   AGRICOLA, Mikael (n. 1510, Pernaja, Finlanda - d. 9 apr. 1557, Polyany) – 510 ani de la naştere: umanist finlandez. Traducător al Noului Testament (Stănciulescu, 2005, p. 22).

1680   DESTOUCHES, Philippe Néricault (n. 9 apr. 1680, Tours - d. 4 iul. 1754, Villiers-en-Bière) – 340 de ani de la naştere: autor dramatic francez (Danțiş, 1981, p. 151).

1830   MUYBRIDGE, Eadweard (n. Edward James Muggeridge) (n. 9 apr. 1830, Kingston-upon-Thames - d. 8 mai 1904, Kingston-Upon-Thames) – 190 de ani de la naştere: fotograf englez. A inventat zoopraxiscopul, aparat ce reda fotografii succesive sub formă animate (Eadweard Muybridge, articol disponibil la pagina web https://ro.wikipedia.org/wiki/Eadweard_Muybridge, accesată la 11 iunie 2019).

comentarii
1 comentarii

Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, mi-am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


Site-ul https://drayoolasolutionhome.com/


veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere
Lisa Bass
12.04.2020 04:21
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia