Tribuna
SEVIS
Bencomp caută firme din țară, interesate de COLABORARE pentru montaj profile WPC
Bencomp caută firme din țară, interesate de COLABORARE pentru montaj profile WPC

Foto - Gard și poartă realizate din profile WPC Bencomp

 

 

  • CAUTĂM firme din întreaga țară interesate de COLABORARE pentru MONTAJ profile WPC, produse de fabrica BENCOMP din Buzău - pentru montare garduri, terase, balustrade, lambriuri exterioare, etc.

  • Asigurăm training gratuit în fabrica din Buzău.

  • Clienții BENCOMP vor fi direcționati pentru montaj către firmele care au absolvit training-ul în fabrica noastră din Buzău.

 

 Va rugăm să ne transmiteți o prezentare scurtă a societății dvs, care să conțină domeniul de activitate și experiența anterioară relevantă pentru scopul nostru, nr. de salariați și orice alte informații utile la adresa de e-mail: vanzari@wpcromania.ro

 

 

Foto – terasă WPC realizată din produse WPC Bencomp

 

Dacă sunteți interesați și doriți să aflați mai multe despre utilizările lemnului compozit (WPC) intrați pe site-ul nostru www.wpcromania.ro și descoperiți cât de multe se pot realiza cu acest profil durabil, ecologic și versatil.

 

Iți garantăm că BENCOMP SRL utilizează materiile prime cele mai bune care să asigure o calitate ridicată a profilelor produse. Încrederea în calitatea ridicată se reflectă în perioada de garanție de 5 ani (față de 2 ani garanția legală), iar durata de utilizare este între 10 și 25 de ani.

 

Foarte multe imagini cu lucrări ale clienților noștri găsești pe pagina noastra de Facebook. Dacă iți place ce găsești acolo, dă-ne Like și Share!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia