Tribuna
Sevis
"Become" și "13" pe 30 noiembrie
Andra MARINESCU
988 vizualizari
Compania de Teatru "Become" vine cu noi premiere. Atât copiii, cât și adulții se pot bucura, în debutul acestei stagiuni, de unele dintre cele mai inedite spectacole din zona independentă. Seria reprezentațiilor va începe pe 30 noiembrie.

Primul spectacol ce își va derula premiera în noua stagiune este one man show-ul "13", o piesă adaptată după texte de Aldo Nicolaj, George Țărnea și William Shakespeare. Aceasta are la bază povestea unui tânăr actor măcinat de pasiunea pentru meseria lui, care îl duce în pragul disperării. Reprezentația îmbină stările complexe și neașteptate, precum și contradicțiile legate de viață. Regia îi aparține lui Radu Botar, iar din distribuție face parte Cătălin Grigoraș, actor și director al Companiei de Teatru "Become". "Pregătirea spectacolului a început încă din 2012, sub îndrumarea lui Viorel Branea. Din nefericire, maestrul Branea a plecat dintre noi în 2013. Astfel, am abandonat o perioadă lucrul la spectacol. Întâlnirea cu Radu Botar și propunerile teatrale făcute de el pe marginea acestui text m-au convins să reiau munca. Vreau să îi dedic spectacolul lui Viorel Branea", a mărturisit Grigoraș.
"13" poate fi văzut pe 30 și 31 noiembrie, dar și pe 1 noiembrie, de la ora 19.30, la Centrul de Tineret Sibiu, din strada Nicolae Teclu nr. 41.
Nici cei mici nu au fost uitați. "Become" a pregătit, pentru începutul lunii noiembrie, reprezentația "Iedul cu trei capre", creată cu multe surprize și cadouri muzicale.
Prețul unui bilet este 15 lei, respectiv zece lei pentru studenți, pensionari, elevi sau copii. La spectacolele pentru micuți, grupurile mai mari de cinci beneficiază de o reducere de 50%. Rezervări se pot face la 0745. 261. 751, iar bilete se pot achiziționa de la Centrul de Tineret ori de pe www.tomtix.ro. Compania de Teatru "Become" este un produs al Asociației Internaționale de Tineret "Become".comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia