Tribuna
Jidvei
Bazin de înot la Mediaș. Construcția va începe în 2021
Vasile ANTIPA
831 vizualizari
Bazin de înot la Mediaș. Construcția va începe în 2021

Municipiul Mediaș va avea un bazin de înot. Acesta va fi amenajat de către Compania Națională de Investiții pe strada Blajului numărul 4A, din cartierul Vitrometan.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș din această lună se află un proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Compania Națională de Investiții, a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții: „Proiect tip – Construire bazin de înot didactic, Cartier Vitrometan, strada Blajului numărul 4A, municipiul Mediaș”.

În perioada următoare proiectul bazinului de înot va fi aprobat de către Guvernul României, iar construcția efectivă a acestuia va demara în 2021. Amplasamentul viitorului bazin va fi predat către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, la solicitarea acestuia.

“După aprobarea de către Guvernul României în această lună, a proiectului de locuințe de tip ANL, suntem încrezători că în perioada următoare va fi aprobată și construirea acestui bazin de înot în cartierul Vitrometan. Apreciez că până la sfârșitul acestui an se vor finaliza toate procedurile care țin de licitație, iar anul viitor se vor începe efectiv lucrările”, spune Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia