Tribuna
Jidvei
Bazar caritabil pentru cei mai mici pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie „Gheorghe Preda”
Bazar caritabil pentru cei mai mici pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie „Gheorghe Preda”
Secţia Recuperare Copii din cadrul Spitalului de Psihiatrie dr.Gheorghe Preda din Sibiu organizează, azi, 3 decembrie, între orele 9-14, un bazar caritabil de Crăciun.

Luna decembrie nu este doar despre a primi. Este despre a dărui. Giving Tuesday, o zi în care se dă startul generozităţii specifice Crăciunului, o mişcare globală despre implicare socială şi fapte bune, se sărbătoreşte anul acesta în data de 3 decembrie. De asemenea, astăzi, este sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.
„Copiii trebuie să fie fericiţi în preajma Crăciunului, chiar dacă sunt internaţi pe o secţie de recuperare. Cu banii strânşi în cadrul acestui bazar, vom cumpăra cadouri potrivite fiecărui copil. La Serbarea de Crăciun, care va avea loc joi, 12 decembrie, copiii vor primi cadourile. Cu banii rămaşi în urma cumpărării cadourilor, dorim să achiziţionăm un scaun de posturare pentru copiii cu dizabilităţi, necesar pentru desfăşurarea şedinţelor de terapie ocupaţională. Preţul de achizitie pentru acest scaun este de 3.320 lei. Vă aşteptăm, să dăm împreună startul la fapte bune!”, spun organizatorii. (L.S)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia