Tribuna
AFF
Bărbat din Târnăveni, prins după ce a spart o mașină în Mediaș
Vasile ANTIPA
1068 vizualizari
Bărbat din Târnăveni, prins după ce a spart o mașină în Mediaș

Un bărbat a sesizat Poliția Mediaș despre faptul că o persoană i-a furat bunuri și bani din autovehicul. Furtul s-a produs în timp ce autovehiculul se afla parcat în incinta unei societăți din oraș, autorul faptei profitând de faptul că autovehiculul era neasigurat. Din interior a fost furată o borsetă cu documente personale, carduri bancare, 200 de euro și 1.500 de lei.

"Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au găsit borseta și unul dintre portmonee lângă un tomberon de gunoi aflat în curtea interioară a societății unde victima a parcat mașina, fiind găsite toate documentele personale, instrumentele bancare de plată și suma de 1.177 lei.

, polițiștii au identificat un bărbat de 30 ani, domiciliat în Târnăveni, bănuit de săvârșirea acestei fapte, față de care s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA