Tribuna
PNL
Bar spart la Mediaş
Vasile ANTIPA
933 vizualizari
Cafea, ţigări şi alcool. Acestea au fost extrem de „atrăgătoare” pentru unul sau mai mulţi spărgători din Mediaş, care au intrat într-un bar şi au furat bunuri în valoare de peste 1.300 de lei.
Sfârşit de săptămână cu ghinion pentru proprietarii unui bar din apropierea staţiei CFR Mediaş. Persoane rămase deocamdată necunoscute au intrat în local prin forţarea unui geam şi au sustras din interiorul unităţii mai multe pachete de ţigări, cafea, dar şi sticle de alcool. Dimineaţa în jurul orei 6, proprietarii barului au descoperit spargerea şi au anunţat de urgenţă poliţia. „Având în vedere aspectele sesizate, am dispus formarea unei echipe operative care s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că societatea respectivă funcţuionează ca local public având categoria bar, iar autori necunoscuţi au pătruns în interior prin forţarea unui ochi de geam termopan de la uşa de acces într-o încăpere alăturată barulu, unde funcţionează o covrigărie. Persoanele respective au sustras mai multe bunuri, printre care cafea, şigări şi băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.300 de lei”, ne-a spus comisarul Ion Cimpoeru, adjunctul Poliţiei Mediaş.
Lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale au deschis o anchetă în acest caz, pentru a descoperi autorii acestei spargeri. În paralel, poliţiştii încearcă şi recuperarea prejudiciului.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia