Continental
Tribuna
Avrig. Elevii de la "Gheorghe Lazăr" au întâlnire cu Istoria. 223 de ani de la martiriul lui Horea şi Cloşca!
Dan FRÂNCU
1108 vizualizari
Avrig. Elevii de la
La Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Avrig sunt în plină desfăşurare activităţile pregătitoare pentru organizarea celei de-a VIII- ediţii a Sesiunii Regionale de Comunicări şi Referate ale Elevilor, dedicată împlinirii a 223 de ani de la martiriul lui Horea şi Cloşca.

Manifestarea este organizată în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu şi este adresată elevilor din clasele VIII - XII.
„Prin intermediul acestei activităţi se urmăreşte stimularea cunoaşterii mai aprofundate a diverselor evenimente ale istoriei naţionale şi universale şi conectarea elevilor la circuitul mai detaliat al informaţiilor istorice.
Cei interesaţi de participarea la această activitate îşi pot trimite detaliile de participare (numele, titlul lucrării, şcoala de provenienţă şi numele profesorului îndrumător) pe adresa de email petre_din@yahoo.com, sau la numărul de telefon 0753.539801, până în data de 18 februarie.
Sesiunea de comunicări se va desfăşura în data de 24 februarie, începând cu ora 11, la Centrul de Documentare şi Informare din cadrul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig”, ne-au informat organizatorii.
Gazdele vor pune la dispoziţia participanţilor toate mijloacele tehnice necesare prezentării lucrărilor. La finalul sesiunii, fiecare participant va primi diplomă, iar profesorii coordonatori vor primi adeverinţe care să certifice participarea la activitate.
Subiectele abordate în comunicările, referatele şi prezentările înscrise sunt opţiuni ce aparţin exclusiv participanţilor.
Informaţiile ne-au fost oferite de prof. Petre Din, organizator principal al manifestării.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia