Tribuna
Averea miniştrilor din Guvernul Orban, făcută publică
Averea miniştrilor din Guvernul Orban, făcută publică
© pagina facebook Victor Costache

Recent, au fost făcute publice declaraţiile de avere ale miniştrilor ce compun Guvernul Orban. Astfel, printre cei mai bogaţi miniştri se numără Ion Ştefan, Monica Anisie sau Florin Cîţu. Premierul Orban deţine conform declaraţiei sale, o casă în Dobroeşti, lângă Capitală, o maşină din 2007 şi venituri lunare de puţin peste 3.000 de lei încasate de la două societăţi. Orban nu are bani în conturi, nici economii, dar nici datorii. Ministrul Tineretului se pare că are cea mai "subţire" avere, în care apar un autoturism şi datorii de 240.000 de lei.

Turcan şi Costache stau bine la avere

Vicepremierul Raluca Turcan are conform declaraţiei sale de avere, două terenuri intravilane, unul în Limanu lângă Mangalia şi altul în Gruiu Ilfov, ultimul în coproprietate. Turcan deţine un apartament, împreună cu soţul, în Sibiu, un autoturism Toyota din 2008, bijuterii în valoare de 12.000 euro. Familia Turcan are o "colecţie" de 12 conturi curente, depozite bancare şi participări la fonduri de asigurări şi de pensii, cel mai mic fiind de 2,17 lei la Banca Trsnsilvania. Familia Turcan este acţionară la SIF Muntenia, Arthur and Regents SRL şi Newgate Veritas SRL şi deţine un card de credit pe suma de 11.341 lei. Ca parlamentar, Raluca Turcan a câştigat în ultimul an fiscal 133.380 lei.
Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, deţine, împreună cu familia, terenuri, agricole sau intravilane, în Periş-Ilfov, Cisnădioara, Iaşi, Cătăneşti-Vâlcea şi Rediu-Iaşi. Mai deţine trei case de locuit, proprietate sau moştenite, în Cisnădioara, Iaşi şi Cătăneşti-Vâlcea plus un apartament în Râmnicu Vâlcea. Victor Costache are două BMW X5 şi o motocicletă Toyota. Pe declaraţia de avere a ministrului Sănătăţii se mai află bijuterii şi un ceas în valoare de 20.000 euro şi două arme de vânătoare. În plus, mai deţine opt conturi şi depozite bancare, în lei şi euro, dar are şi un credit de 50.790 lei la Banca Transilvania. În ultimul an fiscal, Victor Costache a realizat venituri din salarii ca medic şi director medical la Polisano (594.330 lei) şi ca universitar (conf.univ) la ULBS (196.338 lei).     

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA