Tribuna
Autoevaluarea structurii AFT în anul universitar 2019-2020
Adrian POPESCU
699 vizualizari
Autoevaluarea structurii AFT  în anul universitar 2019-2020
Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu este o instituţie de învăţământ superior militar integrată sistemului naţional de învăţământ, cu autonomie universitară garantată prin lege şi cu personalitate juridică, abilitată să organizeze şi să desfăşoare programe de studii universitare de licenţă şi de masterat acreditate/autorizate, pentru formarea ofiţerilor de comandă pentru Forţele Terestre ale Armatei României şi pentru alţi beneficiari. În cadrul Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu funcţionează trei facultăţii: FACULTATEA DE ŞTIINŢE MILITARE: FACULTATEA DE MANAGEMENT MILITAR: FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI ADMINISTRATIVE .

 

Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu"din Sibiu se subordonează din punct de vedere academic Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi din punct de vedere administrativ Statului Major al Forţelor Terestre. Ca atare , în acest context , Academia Fortelor Terestre "Nicolae Bălcescu" a găzduit şedinţa de lucru a comandantului organizată pentru autoe­valuarea structurii, în anul universitar 2019-2020. Au fost abordate şi aspecte legate de curricula educaţională în actualul context pandemic, printre care şi procesul de formare profesională iniţială a viitorilor ofiţeri, derulat în academie în cadrul ciclului I de studii, care se situează la baza procesului de formare a resursei umane cu calificare superioară în domeniul conducerii structurilor militare. (n.n inclusiv aspecte legate de finalizarea procesului educaţional, obţinerea diplomei de licenţă şi a primului grad de ofiţer, aspecte legate de studii universitare de masterat, precum şi specializarea în armă şi pregătirea pentru încadrarea pe prima funcţie).                                                                                                                                                                      

Activitatea s-a desfăşurat sub formă de videoconferinţă, în format restrâns, adaptată condiţiilor contextului pandemic actual.

comentarii
1 comentarii

Sunt bucurie după nume, ce aruncător minunat și simplu de vrajă care a adus bucurie și fericire înapoi în viața mea! Dau această mărturie pentru că eu sunt atât de fericit, vreau să mulțumesc DR IDUMEBO pentru mare lucru pe care l-a făcut în viața mea, el a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut în aruncători vraja până când viața mea sa prăbușit atunci când iubitul meu de 6 ani a decis să renunțe aproape atunci când am vrut să se căsătorească. Am fost atât de devastat emoțional că nu am putut face nimic rezonabil, după 2 luni de durere înainte de un vechi prieten de-al meu mi-a introdus la un aruncător de vraja online numit Dr.IDUMEBO, care a fost după ce a fost scammed de diferite fals vraja aruncători. Am fost introdus la DR IDUMEBO un adevărat aruncător vraja. Dumnezeul meu după 3 zile am văzut minuni, dragostea mea sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle completat, și suntem happly căsătorit și a fost ca un vis pentru mine pentru că am crezut că am pierdut-o pentru totdeauna. Vă mulțumesc DR IDUMEBO pentru a ajuta mine, dar mai presus de toate, onestitatea dumneavoastră și rezultatele dumneavoastră rapid și exacte. e-mail: Dridumebospellhome@gmail.com! Ești dezam <2>ă să fii fericit pentru că eu sunt atât de fericit.
Faith
10.10.2020 01:14
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia