Tribuna
Sevis
Auchan Sibiu susţine, pentru al treilea an, Maratonul Internaţional din 26 mai
Andra MARINESCU
950 vizualizari
Auchan Sibiu susţine, pentru al treilea an, Maratonul Internaţional din 26 mai
Sâmbătă, 26 mai, Sibiul se pune în mişcare, la Maratonul Internaţional. Este al treilea an când evenimentul este susţinut de Auchan Sibiu.

"Ne bucurăm să anunţăm că este al treilea an în care Auchan este partener al Maratonului Internaţional, anul acesta fiind însă special pentru că susţinem cursele copiilor. Este un demers pe care ni-l asumăm din dorinţa de a încuraja copiii de toate vârstele să practice sport şi să se implice în evenimente cu teme sportive", spune conducerea Auchan Sibiu.

Acţiunea nu este singulară pentru Auchan Retail România, care desfăşoară numeroase acţiuni de responsabilitate socială. De pildă, Auchan a desfăşurat anul trecut cea mai mare campanie de plantare privată, cu 100.000 de copaci plantaţi, iar la începutul acestui an a lansat filmul - eveniment "România neîmblânzită", care reprezintă o invitaţie la cunoaştere şi responsabilitate faţă de natură.

"În mod particular, Auchan Sibiu se poate mândri cu o lungă tradiţie de susţinere a proiectelor de viaţă sănătoasă, cum ar fi: cursuri de nutriţie în licee, amenajarea unei săli de sport pentru elevi, parteneriat cu echipa de baschet, campionate sportive şi altele. Deviza noastră este 'Milităm pentru bun, sănătos şi local', iar Maratonul Internaţional reprezintă o bună ocazie de a ne pune în practică misiunea", mai spun reprezentanţii Auchan Sibiu. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia