Continental
Tribuna
Au reînceput lucrările pe un pachet de 4 străzi din Mediaș
Vasile ANTIPA
743 vizualizari
Au reînceput lucrările pe un pachet de 4 străzi din Mediaș

Se lucrează din nou la cele 4 străzi din cartierul medieșean Vasia care sunt incluse într-un amplu proiect de modernizare. Reprezentanții municipalității medieșene susțin că 3 dintre artere vor fi finalizate până la începutul toamnei.

Astfel, pe străzile Castanilor, Toma Ionescu și Octavian Goga vor fi derulate lucrări de reabilitare a sistemului rutier și de amenajare a trotuarelor, urmând ca până la finele lunii august să fie terminate investițiile, iar pe strada George Topârceanu se va reabilita sistemul rutier, se vor amenaja trotuarele dar și locuri de parcare noi și se vor derula lucrări de introducere a rețelei de canalizare pluvială.

În ceea ce privește această ultimă arteră, reprezentanții municipalității vor avea întâlniri cu medieșenii din zonă pentru a stabili dacă pe această stradă vor începe lucrările în această toamnă sau anul viitor. Valoarea totală a lucrărilor de modernizare și reabilitare a celor 4 străzi este de aproximativ 2,5 milioane de lei.

"Am avut joi o întâlnire cu constructorul din cartierul Vasia și am cerut ca până în luna august să finalizeze lucrările pe străzile Toma Ionescu, Castanilor și Octavian Goga, iar în urma întâlnirii pe care o vom stabili cu medieșenii care locuiesc aici să vedem dacă sunt de acord să începem lucrările și pe strada Topârceanu. Valoarea investiției este de aproximativ 2,5 milioane de lei, toți banii provenind de la bugetul local", a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia