Continental
Tribuna
Au început lucrările pe străzile Fagului și Principele Ștefan Bathory din Mediaș
Vasile ANTIPA
374 vizualizari
Au început lucrările pe străzile Fagului și Principele Ștefan Bathory din Mediaș

Vești bine pentru medieșenii de pe două străzi. Zilele acestea au fost reluate și lucrările la străzile din cartierul Moșnei. Este vorba despre străzile Fagului și Principele Ștefan Bathory, care vor fi reabilitate până în vară.

Ulterior, șantierul se va muta pe strada Valea Adâncă și va fi reabilitat inclusiv podul peste Valea Moșnei. Zilele trecute au fost reluate și investițiile de pe străzile din cartierul Vasia și de pe străzile Sticlei și Școlii.

“După ce în urmă cu aproximativ 3 ani am avut un prim dialog cu medieșenii care locuiesc în cartierul Moșnei, astăzi pot să spun că 10 străzi din cartier sunt modernizate în proporție de peste 90 la sută.

În această săptămână am început pe programul de întreținere a drumurilor, reabilitarea altor două străzi, respectiv Fagului Bathory.

Toate aceste lucrări se vor finaliza în vara acestui an. În a doua parte a anului vom începe lucrările și pe strada Valea Adâncă și vom reabilita podul care trece peste Valea Moșnei”, a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia