Tribuna
ATENŢIE: Şoferii băuţi scot toţi poliţiştii în trafic

Pentru că numărul şoferilor care sunt depistaţi băuţi la volan, precum şi cel al şoferilor care produc accidente din cauza alcoolemiei ridicate, poliţiştii sibieni vor efectua o amplă acţiune de prevenire pe parcursul acestei nopţi. „Din analizele de risc rutier a rezultat faptul că unele dintre situaţiile asociate cauzelor generatoare de accidente o reprezintă conducerea autovehiculelor pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora determinate de conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi conştientizarea opiniei publice asupra dinaminii şi consecinţelor accidentelor rutiere reprezintă o prioritate a poliţiştilor rutieri sibieni. Pe parcursul nopţii de 29/30 aprilie, Serviciul Rutier Sibiu va desfăşura o amplă acţiune, cu participarea unui efectiv mărit de poliţişti, pe toate sectoarele de drum naţional cât şi în mediul urban şi rural, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care conduc autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice”, a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.
La acţiune va participa întreg efectivul rutier disponibil, precum şi lucrătorii posturilor de poliţie comunale desemnaţi să desfăşoare activităţi pe linie de circulaţie.




comentarii
5 comentarii

D-lor de la politie ar fi bine ca planurile de actiune si cele de patrulare,ma refer la circulatie,sa fie expuse pe panouri in locuri publice ca atunci nu ve-ti gasi nici-un sofer beat.Mai ce cap aveti ce-i de la circulatie sa aveti grija sa nu treaca vre-o masina peste el.Un plan de actiune nu se da publicitatii inainte de a se porni actiunea.
cabuta
29.04.2011 15:13
este o ironie fina a domnului Pahontu , mai bine ne-ar explica de ce Elena Turcu a fost doar amendata , dupa ce am vazut cu totii ca era praf si fiind judecator , nu avea de unde sa stie de a doua proba de sange. Traiasca berea !
judecatoarea beata
29.04.2011 16:41
de ce nu faceti actiunile astea sambata, cand sunt mai multi soferi bauti?
anti
29.04.2011 17:35
De cei cu tf la ureche cind va lipiti sunt numerosi coonducatori care si-au liipit tf de ureche sarmani nu au timp sa traga pe dr,intro parcare si vorbeste pina miine dimineta ,va multumim !
u
29.04.2011 18:33
atita timp cit in romania legile sint facute dupa ureche vom mai vedea morti pe patru roti ,poate in alte timpuri si cu alti politicieni sa se schimbe ceva in legislatia rutiera romaneasca pina atunci -om trai si om amai vedea.
hotu
29.04.2011 21:46
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA