Tribuna
Atelierul lui Moș Crăciun există! La Grădinița cu program normal Avrig...
Dan FRÂNCU
1073 vizualizari
Atelierul lui Moș Crăciun există! La Grădinița cu program normal Avrig...

Chiar dacă e finalizată din vara acestui an și încă nu funcționează pentru scopul ce a stat la baza edificării, Grădinița cu program normal Avrig este zilele acestea deosebit de animată, voluntari, angajați ai unor societăți comerciale din zonă, reprezentanți ai instituțiilor publice, cadre didactice și copii din localitate, de vârstă școlară sau preșcolară, participând aici la diverse activități creative în cadrul Atelierului lui Moș Crăciun, parte a proiectului „Zâmbete pentru bunicii singuri", derulat de Asociația Timp și suflet Avrig.

Cei prezenți la activitățile de la noua grădinița din Avrig confecționează tot soiul de ornamente frumoase pentru sărbătorile de iarnă, pe care, mai apoi, reprezentanții asociației avrigene le „comercializează” pentru ca sumele încasate să fie folosite în scopul achiziționării unor cadouri de sărbători ce vor fi oferite persoanelor vârstnice rezidente în cămine din Tălmaciu, Merghindeal și Agnita.

„Toate ornamentele create de voluntarii participanți la atelierele de creație vor fi expuse la standul special pus la dispoziție de Leroy Merlin, în cadrul magazinului din Sibiu. Noi nu vinde efectiv produsele, le expunem și lăsăm la alegerea fiecărui doritor să facă o donație pentru a sprijini cauza noastră, în schimbul acestei donații putând alege un ornament pentru sărbătorile de iarnă.

La atelierele desfășurate în cadrul grădiniței din Avrig participă, pe bază de programare, orice doritor, dar avem și voluntari permanenți care creează sau coordonează echipele prezente.

În afara produselor create la Avrig, vineri sâmbătă și duminică, între orele 15 și 18, la intrarea în magazinul de bricolaj din Sibiu funcționează, de asemenea, un loc special unde orice copil se poate înscrie pentru a crea, din materiale reciclabile, adevărate capodopere pentru decorat casele în perioada sărbătorilor de iarnă.

Ne dorim ca din sumele strânse în urma acestei campanii să achiziționăm diverse obiecte vestimentare, băuturi răcoritoare și alte cadouri dulci, pe care, în zilele premergătoare Crăciunului, le vom oferi celor 101 de persoane vârstnice de la cămine din Merghindeal, Tălmaciu și Agnita.

În afara acestor donații, bunicii de la cele trei cămine vor primi ornamente pentru camere realizate de elevi în cadrul diverselor activități desfășurate în instituțiile de învățământ.

Dacă ești gata să te arunci în vârtejul creativității, vino să ne lași pe noi, echipa Asociației Timp și Suflet, să-ți îndrumăm pașii. Îți promitem să nu fie doar distractiv, ci și mai captivant decât o cursă de sănii pe părtie!

Dar asta nu e tot! Poți fi eroul Crăciunului cumpărând una dintre minunatele creații realizate de voluntarii noștri. Banii strânși vor face ca Moș Crăciun să ajungă în viteza luminii la bunici singuri din azilurile de bătrâni.

Haideți să facem din acest Crăciun o poveste memorabilă, mai palpitantă decât așteptarea cadourilor de sub brad! Alătură-te nouă pentru a recicla, crea și, cel mai important, a dărui bucurie!”, ne-a informat Cătălina Tămășel, președinta Asociației Timp și Suflet din Avrig.

Cei ce doresc să sprijine campania „Zâmbete pentru bunicii singuri”, dar și alte proiecte ale asociației din Avrig, pot face donații în lei în contul RO47BTRLRONCRT0585652801.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA