Continental
Tribuna
Assault Protect, parteneriat important cu Asociația Română pentru Protectie Privată
Assault Protect, parteneriat important cu Asociația Română pentru Protectie Privată
La sfârșitul lunii octombrie, firma de protecție și pază sibiană a semnat un parteneriat cu Asociația Română pentru Protectie Privată - Școala de Pregătire și Specializare Gardă de Corp & Centrul de Cursuri al Securității Private Bucucurești.

 

Cea mai titrată societate de securitate din municipiul Sibiu, Assault Protect, prin managerul general Adrian Mihai, a semnat, pe 28 octombrie, un parteneriat cu Asociația Română pentru Protectie Privată - Școala de Pregătire și Specializare Gardă de Corp & Centrul de Cursuri al Securității Private din Capitală, reprezentată de președintele Daniel Gheorghiu.
"Dorim să implementăm cultura securității private în rândul tinerilor din județul Sibiu și să aducem în prim-plan necesitatea pregătirii acestora în meseria de gardă de corp. La Sibiu avem o colaborare foarte bună cu domnul Adrian Mihai, care anul acesta a reușit să facă o echipă puternică", a declarat  preşedintele companiei bucureştene, Daniel Gheorghiu.
Bazele parteneriatului dintre cele două companii de protecţie şi pază au fost puse după ce Assault Protect a ocupat locul întâi la Cupa Națională de Gărzi de Corp care s-a desfășurat anul acesta, în luna iunie, la Mangalia, și locul al doilea la concursul de trageri cu pistolul disputat în poligonul ZIP Escort din Constanța.
"Assault Protect este singura societate privată de pază și securitate din județul Sibiu și printre puținele firme de pază și protecție din Transilvania  care are în componență agenți de securitate specializați în meseria de gardă de corp, o meserie recunoscută de curând în România prin codul COR 541404 - Agent Gardă de Corp", a declarat, la rândul lui, Adrian Mihai, managerul Assault Protect.
"Fiind considerată una dintre cele mai grele meserii prin prisma faptului că agentul este dispus să își dea viața pentru persoana aflată sub protecție, meseria de gardă de corp este una nobilă. Cel care o practică se pune în slujba semenului până la sacrificiul suprem", mai susţine Adrian Mihai.
Principalii factori în pregătirea gărzilor de corp sunt  pregătirea psihică și fizică. Una din principalele aptitudini ale gărzii de corp o reprezintă pregătirea pe care aceasta o dobândeşte în urma unor cursuri de specialitate prin dobândirea de cunoştinţe atât tactice, cât şi teoretice.
Managerul Assault Protect explică în amănunt atribuţiile unei gărzi de corp: "O gardă de corp poate să întîmpine diverse situații complexe care trebuiesc gestionate în fracțiuni de secundă pentru a proteja viața persoanei gardate. Pregătirea este una dintre cele mai complexe, constând în ore de conducere prin care trebuie să poți executa manevre de ieșire și de întoarcere a mașinii în viteză doar prin controlul pedalelor pentru a scoate VIP-ul din zona de pericol. Pregătirea în tehnici de luptă Close Kombat, cu tehnici militare specifice armelor albe și de foc, trageri cu arma în poligon specializat, antrenamente de însoțire și gardare în locuri aglomerate prin care se repetă manevrele de protejare și extracție atunci când există un atac iminent. Garda de corp  trebuie să  să "citească" limbajul corpului sau expresia feței persoanelor care au intenția de a executa un atac armat și să reacționeze într-un timp atât de scurt care face diferența dintre viață și moarte. Agenţii care desfăşoară servicii de gardă personală sunt atent selectionaţi, posedă calităţi şi aptitudini specifice: forţă, viteză de reacţie, rezistenţă, pregătire tactică, stabilitate emoţională".
Viaţa persoanei protejate trebuie să fie principalul obiectiv al unei gărzi de corp. ARPP reprezintă una din principalele şcoli din România în care această meserie se poate dobândi la cele mai înalte standarde. Instructorii pe care Asociația Română pentru Protectie Privată îi are au fost pregătiţi în structuri specializate ale statului şi au competente internaţionale pentru a veni în întâmpinarea cursanţilor cu cele mai înalte standarde de pregătire de specialitate.
 

comentarii
3 comentarii

DA DA daca nu am sti cine este acest martafoi ADRIAN MIHAI un neprofesionist desavarsit care fura meritele altora si se lauda cu ele.Pt cei ce il cunosc personal stiu despre ce este vorba!!!!!!!!!!!!
07.11.2019 13:16
Probabil in familia ta te adresezi acest apelativ.Munca mea tu nu o cunosti iar frustrarea si veninul tau de sarpe chiar nu ma afecteaza.
Sunt curios munca cui am furat-o prin zeci de ani de antrenament,pregatire si zeci de ani ani lucrati in sistemul privat de paza si protectie.Daca tu esti ofuscat pe experienta mea in domeniul sportului si securitatii private ma bucur.Fara specimene ca tine ascunse dupa tastatura nu ar exista postari pline de ura.
Avand in vedere ca esti un postac las si defaimator,macar ai curajul sa iti dai numele tau real pentru a avea posibilitatea sa stiu cine ma jigneste.
As fi incantat sa cunosc un om de vaza al societatii asa cum esti tu!
Arian Mihai
08.11.2019 11:41
Maestre , dacă nu sinteti bârfit nu sinteti o valoare.
Cin poate sa spună ca nu ați făcut lucruri bune in sport ?
Sorin
10.11.2019 17:40
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia