Tribuna
PNL
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru transport în nordul județului face un pas important pentru înființare
Vasile ANTIPA
797 vizualizari
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru transport în nordul județului face un pas important pentru înființare

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară care ar urma să rezolve problema transportului public de călători în zona de nord a județului Sibiu face primul pas pentru înființare.

La ședința Consiliului Local Mediaș din această se va discuta un proiect privind asocierea municipiului Mediaș prin Consiliul Local cu primăriile din zonă pentru înființarea asociației. Este vorba despre primăriile din localitățile Alma, Ațel, Axente Sever, Biertan, Blăjel, Brateiu, Copșa Mică, Dârlos, Dumbrăveni, Moșna, Șeica Mică, Târnava și Valea Viilor.

Mediașul a găzduit în urmă cu câteva zile o şedinţă în care s-au pus bazele unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară, pentru realizarea unui serviciu de transport persoane între localităţile din nordul judeţului.

La întâlnire au participat edilii din localitățile din nordul județului, care au discutat despre posibilitatea înființării acestei asociații care să rezolve o mare problemă din această parte a județului.

Această nouă structură, din care vor face parte mai multe primării din partea de nord a județului, va încerca să rezolve problema transportului de persoane între localități, o problemă pe care nicio localitate nu o poate gestiona de una singură din cauza problemelor financiare şi a complexității problemelor specifice transportului de persoane.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia