Tribuna
SEVIS
Asociaţia „Acord”, de 10 ani în sprijinul oamenilor
Alexandra DRAGUT
1991 vizualizari
Asociaţia „Acord”, de 10 ani în sprijinul oamenilor
„Fiţi milostivi, aşa cum şi Tatăl vostru este milostiv!” este deviza pe care se bazează membrii Asociaţiei Creştin-Ortodoxe Române „Acord” din Sibiu. De curând, cei 31 de membri care s-au implicat în proiectele asociaţiei s-au întâlnit pentru a trage concluziile proiectelor derulate pe parcusul anului trecut, dar şi pentru a discuta despre ceea ce doresc să realizeze în 2016.

Din 2006, de când a fost înfiinţată, Asociaţia „Acord” a încercat să ajute oamenii care nu reuşesc să facă faţă problemelor de zi cu zi. Să dea „O şansă celor fără şansă” este principalul obiectiv al asociaţiei, încă de la început. La întâlnire, cei prezenţi au aflat despre toate cele şase proiecte derulate în 2015: „Cazuri disperate”, „Un pacheţel cu mâncare pentru fiecare”, „Lăsaţi copiii să vină la mine!”, „Ajutorul tău de la Dumnezeu”, „Iisus binecuvântează copiii” şi „Ajutoare umanitare” , care au ajutat 200 de persoane, cu 22.735 de lei. Pachete cu haine, încălţăminte, alimente, medicamente şi abonamente de transport sunt doar câteva lucruri de care s-au bucurat beneficiarii proiectelor Asociaţiei „Acord”.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-au ales membrii care să deţină funcţii de conducere şi să informeze Consiliul Director despre modul cum se desfăşoară activitatea şi cum se îndeplinesc sarcinile, pentru următorii doi ani. În viitor, pentru a şti mai multe despre beneficiarii care au nevoie de susţinere, reprezentanţii „Acord” vor să se întâlnească cu instituţiile de stat şi cu O.N.G.-uri, în special cu Serviciul Social din cadrul Consiliului Local Sibiu, Protopopiatul Sibiu şi Arhiepiscopia Sibiu. 

Asociaţia a primit anul trecut peste 50 de mii de lei pentru a-i ajuta pe oameni, sumă din care le-au mai rămas 20.765. de lei. Preotul Ilie Arseniu a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au sprijinit asociaţia şi le-au întins o mână de ajutor nevoiaşilor.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia