Tribuna
Sevis
Asfaltările din Mediaș au început cu strada Baznei
Vasile ANTIPA
1066 vizualizari
Asfaltările din Mediaș au început cu strada Baznei

Strada Baznei din municipiul Mediaș este prima din oraș unde au început lucrările de asfaltare după semnarea contractului-cadru pentru următorii patru ani de zile.

Zilele acestea a început programul de asfaltări la nivelul municipiului Mediaș, strada Baznei fiind prima intrată în ample lucrări de modernizare. Lucrările se vor muta apoi pe străzile Marțian Neagrea, Buzdului, Școlii și în cartierul Vitrometan, iar dacă vremea va fi bună pentru astfel de intervenții, lucrări de asfaltare vor fi derulate și în alte zone ale municipiului.

Edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman, spune că în paralel se va lucra la amenajarea trotuarelor și a parcărilor.

"Dacă în urmă cu câteva zile am semnat contractul-cadru de întreținere a drumurilor din municipiul Mediaș, un contract-cadru care se derulează pe o perioadă de patru ani de zile, de luni putem să spunem că am început asfaltările pe strada Baznei.

Vom continua pe strada Marțian Negrea, apoi pe strada Buzdului, iar după finalizarea acestor lucrări, echipa se va deplasa în cartierul Vitrometan și cu siguranță vom ajunge și pe strada Școlii.

Dacă timpul ne va permite, vom interveni și în alte zone ale orașului. În paralel cu acest program de întreținere a drumurilor, vom efectua și programul de amenajare a parcărilor și a trotuarelor", a precizat Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia