Tribuna
Asfaltările au început, la Mediaș, cu strada Plopului
Vasile ANTIPA
958 vizualizari
Asfaltările au început, la Mediaș, cu strada Plopului

Cu destul de multă întârziere, programul de reparații la drumurile din Mediaș a demarat, iar prima stradă asfaltată a fost Plopului. Reprezentanții municipalității medieșene spun că două sunt cauzele care au condus la întârziere investițiilor.

Pe de o parte lucrările derulate de E ON Gaz, dar și a întârzierii bugetului național pentru acest an. Recent a fost asfaltată strada Plopului din municipiu, iar reprezentanții municipalității promit că în câteva săptămâni va demara programul-cadru de reprarații la străzile din municipiu.

"După o întârziere destul de mare, întârziere care s-a datorat în principal lucrărilor pe care le-a efectuat E ON Gaz în această zonă, dar și aprobării cu întârziere a bugetului țării pe anul 2019, am reușit practic să dăm drumul programului de întreținere a drumurilor. Am asfaltat strada Plopului și urmează ca peste aproximativ două-trei săptămâni să începem programul-cadru de întreținere a drumurilor în tot orașul", a precizat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA